Op basis van 33 reviews
4.8
4

Vakantiewoning kopen

Vakantiepark met uniek concept Duurzaam en luxe

Ben je op zoek naar een waardevolle investering? Erve Raewyck bij Hardenberg is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal. Gelegen op een steenworp afstand van Hardenberg, prachtige natuurlijke en recreatieve omgeving en direct aan de Duitse grens.

Hier beleven mensen met hun honden sinds medio 2022 een heerlijke vakantie, weg van de massa en in de natuur. Er wordt hier speciaal voor deze doelgroep een onderscheidend concept gerealiseerd. Op dit vakantiepark zijn vanaf nu duurzame recreatiewoningen te koop, waar je een interessant rendement uit verhuur mee kunt realiseren.

Type vakantiewoningen in de verkoop 2, 4 en 6-persoons bungalows

3

2-persoons bungalow

Deze fantastische recreatiewoning welke energieneutraal is, is uitstekend geschikt als u een vakantiewoning zoekt voor eigen gebruik in combinatie met verhuur. De 2-persoons bungalow is geschikt voor 2 personen en 2 honden.

4

4-persoons bungalow

Deze recreatiewoning is geschikt voor 4 personen en 4 honden. De woning is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan 2 ruime slaapkamers met boxspring bedden, een badkamer met luxe sanitair en een separaat toilet.

5

4-persoons luxe bungalow

Deze recreatiewoning is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan 2 ruime slaapkamers met boxspring bedden, een badkamer met luxe sanitair, een separaat toilet, hondendouche, veranda met terrasverwarming en een laadpaal.

2

4-persoons luxe miva bungalow

Deze recreatiewoning is volledig ingericht voor de MIVA vakantiegast. 2 ruime slaapkamers met boxspring bedden, een hooglaagbed, een badkamer met luxe sanitair, extra voorzieningen en separaat toilet. De deuren zijn extra breed en de woning is rolstoeltoegankelijk.

1

6-persoons bungalow

De recreatiewoning heeft een oppervlakte van ca. 80m². De woning is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien van een
inloopdouche. Daarnaast nog een badkamer met een douche, wastafel en toilet én een separaat toilet.

6

6-persoons luxe bungalow

De recreatiewoning heeft een oppervlakte van ca. 80m².  3 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien van een inloopdouche. Daarnaast nog een badkamer met een douche, wastafel en toilet én een separaat toilet. Een veranda met terrasverwarming en een laadpaal.

5

Investeer in Unieke Vakantiewoningen voor hondenliefhebbers op Erve Raewyck

Ben je op zoek naar een waardevolle investering? Erve Raewyck in Radewijk is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal. Erve Raewyck is het enige vakantiepark in Nederland speciaal voor hondenliefhebbers.
 

Gelegen op een steenworp afstand van Hardenberg, prachtige natuurlijke en recreatieve omgeving en direct aan de Duitse grens.

Download de gratis brochure

Informatie aanvragen

 

Nieuwsgierig geworden? 

Liever persoonlijk contact? Onze adviseurs zijn beschikbaar voor het maken van een afspraak en vrijblijvend advies. Neem contact op via verkoop@raewyck.nl of 06 5129 3051

Wilt u een vakantiewoning bezichtigen?

Graag bieden wij u de mogelijkheid om zowel het park als de reeds opgeleverde woningen van binnen en buiten te bezichtigen. 

Alvast bedankt en graag tot ziens op Buitengoed Erve Raewyck!

.

Uniek concept

✓ Uniek concept
Het vakantiepark met eigen Hondenspeeltuin is uniek in Nederland

✓ Beheer en onderhoud is geregeld
Wij dragen zorg voor het beheer en onderhoud van uw woning

✓ Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd

✓ Samenwerking 
Veel kennis van- en groot bereik in de doelgroep van het park