Op basis van 33 reviews
4.8

Restaurant en Terras Ontbijt, lunch en diner

De brasserie is een uniek rustpunt. Een fijne plek waar je neerstrijkt na een wandeling (met je hond) en geniet van een (h)eerlijke kop koffie of thee met een ambachtelijk stuk appeltaart. Of kom op een mooie middag lekker lunchen of een rosé of lokaal biertje drinken in het restaurant of op het terras. Zin in een ontspannen avond? Kom dan genieten van een smakelijk diner.

Het restaurant vormt samen met de receptie en een kleine (streekproducten)winkel het centrum van het park. Hier komt binnenkort ook een leuke buitenspeeltuin voor kinderen! Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de aangrenzende trainingshal, dus er is altijd genoeg te zien.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze dagspecials via facebook.

Brasserie Wagenwiel Voor elk wat wils

3

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het restaurant in 2024. Voor gasten op het park is ontbijt- en maaltijdservice altijd beschikbaar. U kunt hierover contact opnemen met de Brasserie.
 

In overleg zijn andere openingstijden mogelijk.

Ontwerp zonder titel (6).png

Eten bestellen

Geen zin om te koken? Snel en makkelijk eten bestellen en afhalen in Radewijk? Dat kan bij Brasserie Wagenwiel.

 

Bekijk hieronder ons afhaalmenu of download de afhaalmenukaart (pdf).

 

Je kunt ook gezellig in ons restaurant komen eten!

Ontwerp zonder titel (1).png

Ontbijtservice

Via de receptie bestellen gasten van Buitengoed Erve Raewyck eenvoudig warme broodjes voor het ontbijt. Deze bezorgen wij aan de deur van jouw accommodatie. Wel zo makkelijk!
 

Basisontbijt  € 12,50 p.p.
Luxe ontbijtmand € 20,00 p.p.

2

Bijeenkomsten en partijen

Het restaurant en de bijbehorende zalen zijn zeer geschikt voor bijeenkomsten, zoals receptie, vergadering, workshop, borrel of private dining. Boven het restaurant liggen twee zalen, voor ca. 15 en 30 personen. De zalen beschikken over een eigen pantry en zijn heel flexibel in te richten. Hierdoor zijn de zalen voor meerdere doeleinden geschikt.

16

Cursus/ trainingslocatie

De op het park aanwezige faciliteiten zoals de trainingshal met aangrenzend omheind trainingsveld, maar ook o.a. de hondenspeeltuin en zwemvijver zijn niet alleen voor individuele hondenbezitter maar ook voor groepen als rasverenigingen en hondensportclubs uitermate geschikt.