Op basis van 26 reviews
4.8
1

Accommodaties

Vakantie met uw hond!

Op zoek naar een vakantiepark waar je hond de hoofdrol speelt? Erve Raewyck in Radewijk is een kleinschalig vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal waar mensen én honden de vakantie van hun leven kunnen vieren. Gelegen op een steenworp afstand van Hardenberg, prachtige natuurlijke en recreatieve omgeving en direct aan de Duitse grens.

Hondvriendelijk
De inrichting van de vakantiehuizen is volledig hondvriendelijk. Zo heeft jouw trouwe viervoeter een eigen hondenbank, douche en fohn. Ook in de gebruikte materialen is rekening gehouden met honden, zodat alles makkelijk schoon te maken is. De tuinen zijn omheind met lage groenwallen en een natuurlijk hekwerk waardoor ze beslotenheid, geborgenheid en rust bieden. Het hek rondom de vakantiewoningen is 1.20 m hoog.
 

Volop luxe
Natuurlijk is ook aan het comfort van de mens gedacht! Een luxe keuken, luxe sanitair en comfortabele meubels met een moderne uitstraling. In de ruime tuin met terras is het heerlijke genieten.

Bekijk hier de video van ons park

Accommodaties

1

2-persoons bungalow

Ben je op zoek naar een rustgevend verblijf voor twee personen? Onze 2-persoons bungalow is uitermate geschikt met zijn fraaie ligging en uitzicht op de vijver. 

2

4-persoons bungalow

In deze vrijstaande 4-persoons bungalow ben je met 4 honden van harte welkom. De bungalow is van alle gemakken voorzien om een heerlijke vakantie te beleven!

3

6-persoons luxe bungalow

Ben je opzoek naar extra luxe en ruimte? In deze 6-persoons luxe bungalow beschik je over een heerlijke sunshower en een terras met terrasverwarmer.