Op basis van 22 reviews
4.8
1

Accommodaties

Accommodaties

1

2-persoons bungalow

Ben je op zoek naar een rustgevend verblijf voor twee personen? Onze 2-persoons bungalow is uitermate geschikt met zijn fraaie ligging en uitzicht op de vijver. 

2

4-persoons bungalow

In deze vrijstaande 4-persoons bungalow ben je met 4 honden van harte welkom. De bungalow is van alle gemakken voorzien om een heerlijke vakantie te beleven!

3

6-persoons luxe bungalow

Ben je opzoek naar extra luxe en ruimte? In deze 6-persoons luxe bungalow beschik je over een heerlijke sunshower en een terras met terrasverwarmer. 

1

4-persoons luxe bungalow

Wanneer je net een beetje meer luxe en ruimte wilt kun je kiezen voor onze 4-persoons luxe bungalows. Deze beschikken over een heerlijke sunshower en een terras met terrasverwarmer. 

2

6-persoons bungalow

De 6-persoons vrijstraande bungalows zijn ruim opgezet en voorzien van drie slaapkamers. In deze bungalow mag je met 4 honden verblijven. 

3

4-persoons luxe miva bungalow

De 4-persoons miva bungalow is gelijkvloers, heeft brede deuren en een aangepaste badkamer en toilet. Als extra mogelijkheid kun je er een hoog/laag bed bij reserveren!
 

1

Groepsaccommodatie Klaverhof

Een heerlijke accommodatie van alle gemakken voorzien voor gezelschappen tot 16 personen. Ideaal voor een verblijf met familie, vrienden of hondensportclub!