Op basis van 19 reviews
4.9
1

Accommodaties

Accommodaties

1

2-persoons bungalow

Ben je op zoek naar een rustgevend verblijf voor twee personen? Onze 2-persoons bungalow is uitermate geschikt met zijn fraaie ligging en uitzicht op de vijver. 

2

4-persoons bungalow

In deze vrijstaande 4-persoons bungalow ben je met maximaal 4 honden van harte welkom. De bungalow is van alle gemakken voorzien om een heerlijke vakantie te beleven!

3

6-persoons luxe bungalow

Ben je opzoek naar extra luxe en ruimte? In deze 6-persoons luxe bungalow beschik je over een heerlijke sunshower en een terras met terrasverwarmer. 

1

4-persoons luxe bungalow

Wanneer je net een beetje meer luxe en ruimte wilt kun je kiezen voor onze 4-persoons luxe bungalows. Deze beschikken over een heerlijke sunshower en een terras met terrasverwarmer. 

2

6-persoons bungalow

De 6-persoons vrijstraande bungalows zijn ruim opgezet en voorzien van drie slaapkamers. In deze bungalow mag je met maximaal 4 honden verblijven. 

3

4-persoons luxe miva bungalow

De 4-persoons miva bungalow is gelijkvloers, heeft brede deuren en een aangepaste badkamer en toilet. Als extra mogelijkheid kun je er een hoog/laag bed bij reserveren!
 

21

4-persoons luxe senioren bungalow

Door de extra brede deuren en de aangepaste badkamer en toilet is deze luxe senioren bungalow zeer geschikt wanneer u gebruik maakt van een rollator of slecht ter been bent. 

10

Groepsaccommodatie Klaverhof

Een heerlijke accommodatie van alle gemakken voorzien voor gezelschappen tot 16 personen. Ideaal voor een verblijf met familie, vrienden of hondensportclub!