Op basis van 33 reviews
4.8

Organiseer jullie: Kenneldagen, nest reünies, trainingsweekenden,...

De omheinde trainingsaccommodatie (deels overdekt) en de hondenspeeltuin op Erve Raewyck lenen zich bij uitstek voor activiteiten met honden, zoals seminars, workshops, trainingsweekenden en verenigingsactiviteiten zoals wandeldagen, clubmatches, etc. Maar ook voor kenneldagen en nest reünies is de accommodatie uitermate geschikt.
 

Diverse verenigingen en kennels hebben het afgelopen jaar al activiteiten bij ons georganiseerd en ook voor het komende jaar zijn de eerste reserveringen al gemaakt. Ook interesse in een unieke dag (of weekend) voor uw vereniging, etc.?  Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reviews

19

New Foundlanderkennel Van het Hoogeveen, te gast op 29 juni

Wat een superfijn samenzijn. Spelen, wandelen, lekker eten en drinken samen met onze beren. Het was weer geweldig.

Genoten hebben we optimaal met z’n allen. Nogmaals dank!!

Er informeren al weer mensen naar het weekend van 20-10

Ontwerp zonder titel (3).jpg

Husky kennel Cripple Creek's, kenneldag op 27 april jl.

Het is een mooie en moderne accommodatie met vriendelijk en sociaal personeel. De voorbereidingen voor de kenneldag waren goed geregeld, we hebben veel goede hulp ervaren en duidelijke instructies gekregen om de kenneldag voor ons en de bezoekers zo goed mogelijk te maken. Er was eten en drinken tot onze beschikking en hebben geen moment zonder gezeten. Ook is het een handige en fijne plek om wekelijks onze husky activiteiten van uit te doen, zoals de knuffelsessie en husky hike. Het veld is perfect voor onze honden om te rennen en te spelen, ze hebben genoeg ruimte op het veld en het is een mooie omgeving. Wij zijn zeker tevreden over Erve Raewyck! 

6

Jubileumfeestdag 20 jarig bestaan van de Griffon Vendéen rasvereniging

De Griffon Vendéen Rasvereniging bestaat 20 jaar! Daarom organiseerden we op 28 april een volledig verzorgde jubileumfeestdag op Buitengoed Erve Raewyck.

Een prachtige locatie in het Overijsselse Vechtdal, en daar draaide op 28 april alles om onze vereniging, de leden en natuurlijk de honden. Tussen de activiteiten in het programma door kon gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van Erve Raewyck: van de omheinde hondenspeeltuin met o.a. een balwerpbaan, een snuffeltuin, etc.

OESCN - Jonge hondendag en Kampioen Club Match

De OESCN moest na het sluiten van de show locatie in Kerkwijk opzoek naar een nieuwe plek voor het houden van haar Jonge Honden Dag en Kampioen Club Match.

De nieuwe Locatie in Erve Raewijck kwam in beeld en drie bestuursleden zijn gaan kijken en werden heel plezierig ontvangen en er werd goed meegedacht over alle mogelijkheden. Het park is zeer hond vriendelijk  evenals de bungalows.

Ook konden we deelnemen aan de aangeboden activiteiten en dat hebben we met veel plezier gedaan o.a. aan de leerzame EHBO cursus voor honden.

Er zijn diverse velden waarvan een aantal zijn omheind. De show vond plaats op het omheinde deel en de exposanten konden zich goed voorbereiden op het terrein er vlak naast. Waar voldoende ruimte was. Ook voor de honden die niet met de show meededen was er veel mogelijk.

Met het restaurant werden goede afspraken gemaakt, tegen een redelijk tarief.

Het bestuur kreeg veel positieve reacties over deze locatie en wij zijn zeker van plan hier een volgende keer terug te komen.

 

Het bestuur OESCN

Tibetaandse Terriër Club Nederland, Fun en wandeldag Radewijk

16 juni was het zover. De eerste fun en wandeldag in Oost Nederland. Maar liefst 20 Tibetaanse Terriërs deden mee. Terwijl de baasjes nog van de koffie en cake genoten renden 20 TTs bijna tot ze erbij neervielen over het trainingsveld.  Wat een lol hadden die!  Michelle van hondenschool  Krivee had inmiddels een parkoers uitgezet vol hindernissen, klim en balansoefeningen. Een uitdaging voor de ene TT en een makkie voor de ander.
 

Jammer dat het steeds harder ging regenen dus dan eerst maar de lunch. Ook gezellig al die verhalen over TT’s en onderling ervaringen delen.  In de middag ondanks de regen toch nog een wat kortere wandeling kunnen maken gevolgd door een drankje, aangeboden door de TTCN, op het terras van de Brasserie.
 

We kijken terug op een heel geslaagde dag en volgens iedereen voor een herhaling vatbaar. Dank ook aan Alien en René van Buitengoed Erve Raewyck voor het meedenken en faciliteren van alles. Tot volgend jaar dus maar.